Op 21 september 2018 is de eerste Luxury Fair georganiseerd in de Doelen Rotterdam. Dit was meer bedoeld als een leuke publieksbeurs en heeft als fair wat raakvlakken met de ‘ vroegere miljonairsfair’ en Masters of Luxury. De Doelen is een unieke locatie voor dit verhaal temeer omdat er vooral specifieke concerten en andere type activiteiten plaatsvinden. Daarnaast is het een hele mooie ruimte met name de foyer, die heel chique, statisch en vooral representatief is en daar komt een beurs voor rijken nog beter tot z’n uiting.

Tal van leuke bedrijven zijn uiteindelijk verzameld, van Gassan, Guerlain, Marlies Dekkers, Life after Football tot en met de vliegende auto aan toe. Er waren de nodige leuke standhouders die allemaal voor de wat meer exclusieve en representatieve doelgroep leuke producten hebben getoond.

De Doelen was heel verheugd met de samenwerking. De fair zag er voor iedereen heel goed uit. Er is begonnen met een leuke receptie. Er waren eigenlijk vooral de creme de la creme uit Rotterdam, maar ook mensen aanwezig vanuit de voetbalwereld, BN’ers etc.

De Opening werd verricht door Herman den Blijker samen met Soufian Touzani, welke een hele mooie lange speech hield over waarom Rotterdam ook zijn eigen fair feitelijk dient te hebben. Herman den Blijker heeft daar nog wat mooie aanvullingen op gegeven en we hadden daarna ook nog eens de onthulling van het allernieuwste type vliegende auto. Dat was ook zeer verassend.

Op de avond was er zelfs plaats voor een verlenging, een uitgebreid House feest, Leo’s XL, welke ook de afgelopen jaren heel veel publiek heeft getrokken en voor uitverkochte zalen heeft gezorgd en vanwege het vijfjarig bestaan is dit feest in de Doelen gehouden. Ook dit was zonder meer geslaagd!

Op dit moment zijn er al tal van aanbiedingen gedaan door exposanten of door derden, die weer mee willen doen en er zijn ook een aantal geïnteresseerden die graag ook willen participeren in dit business model en uiteindelijk ook graag deze beurs continuïteit willen geven.

Most Recent Projects